Profil

Lyngby Auto Center Lyngby ApS v/ Kenn Døssing.

Lyngby afdelingen er vores auto og pladeværksted hvor vi også har kosmetisk klargøring.

Vi har solgt og repareret i 30 år. I dag beskæftiger vi i alt 8 medarbejdere. På værkstedet har vi specialiseret os i reparation af Citroën, Peugeot, VW, Opel, Ford samt Mercedes, andre personbiler samt mindre varebiler repareres også.

I salgsafdelingen sælger vi primært helt almindelige familiebiler samt mindre varebiler og 4+4. Vi har gennem 25 år i autobranchen opbygget et stort netværk af kontakter til autoriserede nyvognsforhandlere, primært i København. De mange kontakter har medført en konstant stor tilgang af brugte biler. For at kunne omsætte ca 30 biler om måneden på detailmarkedet, har vi valgt at prissætte bilerne lavere end markedet.

Vi tjener til gengæld på den hurtige udskiftning af lageret samt på sparede finansieringsomkostninger og sparet tab på lageret pga.hurtig omsætning. Vores biler er altid de billigste i forhold til sammenlignelige biler på www.bilbasen.dk. Prisen på bilerne er fast og ikke til forhandling. Vi syntes at alle skal have mulighed for at købe til en lav pris, ikke kun de kunder der besidder et godt købmands gen.

På de fleste af vores biler giver vi 3 måneders 100 % garanti på arbejdsløn samt reservedele. Vi overholder selvfølgelig købelovens 24 måneders reklamationsret. Garantien er udover reklamationsretten for at sikre dig bedst muligt de første 3 måneder efter at du har fået din ’nye’ brugte bil leveret. Garantien sikre dig langt bedre end blot købelovens reklamationsret.


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_vi elsker at lave din bil.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_Vejhjælp2017.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.

Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net